Comtesse du Barry Rilettes Gourmandes, Franța

Comtesse du Barry Rilettes Gourmandes, Franța

Preț
186 RON
XCTER04
Rilettes gourmandes - 6 rillettes asortate: de gâscă, de rață, de rață cu ficat de rață 20%, de porc cu piment d'Espelette și jambon de Bayonne, de pui cu hribi și ulei de argan, de porc cu vin de Madiran și ceapă roșie confiată.

Ingrediente:
Rillette de gâscă: Carne de gâscă gătită 50%, carne de porc, grăsime de gâscă, apă, sare, ceapă, morcov, praz, telina, usturoi, nucșoară, piper, frunze de dafin, cimbru, cuișoare.

Rillette de rață: 49,8% carne de rață, grăsime de rață, apă, ceapă, morcov, sare, praz, telina, piper, usturoi, nucșoară, frunze de dafin, cimbru, căței de usturoi.

Rillette de rață cu ficat de rață 20%: Carne de rață 35%, grăsime de rață, apă, ficat de rață de Sud-Vest 20%, ceapă, morcov, sare, praz, țelină, piper, usturoi, nucșoară, ghimbir, cuișoare, scorțișoară, frunze de dafin, cimbru.

Rillette de porc cu piment d'Espelette și jambon de Bayonne: Carne de porc 40%, apă, grăsime de rață, șuncă Bayonne 10% (șuncă de porc, sare, conservant: azotat de potasiu), ceapă, morcov, sare de Guérande, piper Espelette 0,1%, boia de ardei, piper, nucșoară, cimbru, cuișoare, frunze de dafin.

Rillette de pui cu hribi și ulei de argan: Carne de pui din pui de fermă, apă, grăsime de rață, hribi cu ulei de floarea soarelui 9%, ulei de argan 4%, ceapă, morcov, praz, telina, usturoi , sare Guérande, praf de hribii, piper, nucșoară, frunze de dafin, cimbru, cuișoare.

Rillette de porc cu vin de Madiran și ceapă roșie confiată: Carne de porc (Franța) 45%, supă de gătit (ceapă, morcov, praz, țelină, usturoi, frunze de dafin, cimbru, căței de usturoi, sare de Guérande, ceapă roșie confiată 10%, vin Madiran 8% (sulfiti).


Gramaj: 420 gr