Comtesse du Barry Découverte Gourmande, Franța

Comtesse du Barry Découverte Gourmande, Franța

Preț
177 RON
XCTER06
Découverte gourmande: 4 terine asortate, 2 confits, cuțit pentru tartinat
Terină de rața cu piper verde - 70 g
Terină de ficăței de pasăre cu suc de trufe - 70 g
Terină de porc cu piment d'Espelette - 70 g
Terină gasconă - 70 g
Cuțit pentru tartinat
Chutney de smochine - 27 g
Confit de ceapă - 27 g

Ingrediente:
Terină de raţă cu piper verde: Carne și grăsime de porc, 35% carne de rață, ficat de pui, ou, sare, piper verde în saramură 1,2%, gelatină, zahăr.

Terină de ficăței de pasăre cu suc de trufe: Carne și grăsime de porc, ficat de pui 25%, ouă, ceapă grăsime, ceapă, sare, gelatină, suc de trufe 0,9%, piper, zahăr, usturoi.

Terină de porc cu piment d'Espelette: carne și grăsime de porc de Sud-Vest 46%, ficat de porc sud-vest, ouă, ceapă roșie, grăsime de rață, apă, patrunjel, sare, ulei de măsline extra virgin, gelatină, usturoi, Cognac, piper , cimbru, piper Espelette 0,05%.

Terină gasconă: Carne și grăsime de porc, ficat de porc, ouă, morcovi, sare, gelatină, pătrunjel, zahăr, piper, usturoi.

Chutney de smochine: Smochine 60%, zahăr din trestie, oțet din vin (conține sulfuri), sare, agent de gelifiere: pectină de fructe, acidifiant: acid citric, piper.

Confit de ceapă: Ceapă 65,5%, zahăr din trestie, ulei de floarea soarelui, oțet de vin rosu (sulfiți), vin alb Pays d'Oc (sulfiți), ulei de măsline extra virgin, amidon de porumb modificat, condimente, sare, caramel obișnuit.

Cuțit pentru tartinat


Gramaj: 330 gr