Mademoiselle de Margaux Sarments du Medoc ciocolată neagră cu portocală, Franța

Mademoiselle de Margaux Sarments du Medoc ciocolată neagră cu portocală, Franța

Preț
32 RON
0107
Acest desert, creat după rețeta original, istorică, este combinația clasică, delicată, dintre ciocolata neagră și aroma naturală de portocale.
Pauzele de cafea vor fi mai aromate, iar alături de un pahar de vin de Porto sunt ideale pentru a încânta chiar și cele mai pretențioase gusturi.

Încă din anul 1969, ciocolateria Mademoiselle de Margaux crează specialități dulci inspirate din decorul privilegiat în care este situată, inima podgoriilor din Margaux, la câțiva kilometri de Bordeaux.
Ciocolatierii Mademoiselle de Margaux ne încântă simțurile și ne răsfață cu produse fine, delicate, originale, specialitățile lor fiind:
Sarments du Médoc – specialități dulci din ciocolată fină și rafinată, cu unt pur de cacao, în formă sinuoasă, asemănătoare cu firișoarele de viță de vie, un indiciu elegant la originea vinului.
Guinettes à l’Armagnac și Griottes au Kirsch – specialități regionale create din vișine cu lichior învelite în ciocolată neagră.
Perles du Médoc – boabe moi de struguri, macerate în sirop de piersici și caise, învelite în ciocolată neagră.

Ingrediente:
Pastă de cacao, zahăr, unt de cacao, aromă naturală de portocală, emulgator: lecitină de soia, lapte praf integral, grăsimi lactice anhidre, extract natural de vanilie. Poate conține urme de fructe cu coajă tare, ouă și gluten.
Gramaj: 60 gr