Mademoiselle de Margaux Perles du Medoc, Franța

Mademoiselle de Margaux Perles du Medoc, Franța

Preț
86 RON
1604
Forma rotunjită a perlelor de Médoc este inspirată din forma pietrei rotunde, albe, ce se găsește pe versanții podgoriilor din jurul ciocolateriei.
Perles du Médoc sunt delicatese unice, rafinate, prezentate într-o cutie cadou originală și elegantă.

Încă din anul 1969, ciocolateria Mademoiselle de Margaux crează specialități dulci inspirate din decorul privilegiat în care este situată, inima podgoriilor din Margaux, la câțiva kilometri de Bordeaux.
Ciocolatierii Mademoiselle de Margaux ne încântă simțurile și ne răsfață cu produse fine, delicate, originale, specialitățile lor fiind:
Sarments du Médoc – specialități dulci din ciocolată fină și rafinată, cu unt pur de cacao, în formă sinuoasă, asemănătoare cu firișoarele de viță de vie, un indiciu elegant la originea vinului.
Guinettes à l’Armagnac și Griottes au Kirsch – specialități regionale create din vișine cu lichior învelite în ciocolată neagră.
Perles du Médoc – boabe moi de struguri, macerate în sirop de piersici și caise, învelite în ciocolată neagră.

Ingrediente:
Zahăr, struguri aurii, boabe de cacao, gumă de salcâm, unt de cacao, sirop de glucoză, aromă naturală, alcool neutru (0,3%), lecitină de soia, extract natural de vanilie, gumă de lac. Conține sulfiți. Poate conține urme de fructe cu coajă tare, lapte, gluten și ouă.
Gramaj: 180 gr