Comenzi 0759 122 122 / 021 230 00 36 / 031 620 40 32

Angelina selecție de 4 praliné cu ciocolată neagră și ciocolată cu lapte, Franța

Angelina selecție de 4 praliné cu ciocolată neagră și ciocolată cu lapte, Franța

Preț
50 RON
30033
Descoperă o selecție de 4 rețete de ciocolată cu praliné, într-un elegant decor: Praliné nature - praliné învelite în ciocolată cu lapte, praliné învelite în ciocolată negară; Praliné feuilleté - praliné garnisite cu foaie crocantă de napolitană, învelite în ciocolată cu lapte, decorate cu crêpes dentelle, praliné garnisite cu foaie crocantă de napolitană, învelite în ciocolatăneagră, decorate cu crêpes dentelle.

*Produs sensibil la căldură, nu recomandăm livrarea în zilele călduroase.

Povestea Angelina începe în 1903, într-o perioadă în care Parisul înflorea atât artistic, cât și cultural. Scriitori, pictori, politicieni își dădeau întâlnire în cafenele și localuri, pentru a-și împărtăși arta și a face schimb de idei și de viziuni. Atunci, Anton Rumpelmayer a fondat, alături de fiul său, René, o ceainărie, denumită după nora sa, Angelina. Locul fermecător, amenajat în stilul Belle Epoque, era un amestec de eleganță și rafinament, iar ceaiul, ciocolata, prăjiturile și produsele de patiserie au devenit rapid recunoscute pentru calitatea și savoarea lor. Prin urmare, nu a durat mult și Angelina s-a transformat în locul preferat de elitele franceze, localul fiind frecventat de Proust, Coco Chanel și de cei mai mari designeri parizieni.

Astăzi, produsele Angelina au devenit emblematice pentru stilul de viață à la française, fiind prezente într-unele dintre cele mai prestigioase restaurante, hoteluri și magazine din lume. Vă invităm să descoperiți selecția noastră de ciocolată nobilă, praline, biscuiți și ceaiuri.

Gramaj: 30 gr

Ar putea să vă mai placă