Comenzi 0759 122 122 / 021 230 00 36 / 031 620 40 32

Champagne Bollinger La Grande Année Rose 2007 în cutie cadou, AOC Champagne, Franța - 75 cl.

Champagne Bollinger La Grande Année Rose 2007 în cutie cadou, AOC Champagne, Franța - 75 cl.

Preț
890 RON
CH2002
La Bollinger, numai recoltele de foarte înaltă calitate devin un vintage. Anul 2007 a fost unul excepțional, ce a dezvăluit o șampanie răcoritoare, cu nuanță coral delicat, parfum de coacăze roșii acompaniat de o atingere mentolată, note de tutun blond și flori uscate, cu o frumoasă structură aromatică - note de prune mirabelle, kirsch și iarbă proaspăt tăiată.

Soiuri: 72% Pinot Noir, 28% Chardonnay - 14 crus Aÿ și Verzenay pentru Pinot Noir; Cramant și Oger pentru Chardonnay - 92% Grands crus și 8% Premiers crus; 6% vin roșu Côte aux Enfants.
Temperatură de servire: La Grande Année Rosé 2007 sporește și completează perfect cele mai subtile experiențe gourmet. Această puternică și complexă șampanie este perfectă pentru o cină romantică adăugând o notă de seducție. Pentru a aprecia pe deplin stilul, buchetul și aromele sale unice, vă recomandăm să savurați această șampanie la temperatură cuprinsă între 8-10 grade Celsius.
Perioadă optimă de consum: Poate fi savurată oricând
Asocieri culinare: Piept de rață, prepeliță, bibilică, porumbel, bucătărie exotică sau orientală.

Madame Bollinger a fost de acord cu crearea unui Bollinger rosé cu o singură condiție: să fie extraordinar, așa a luat naștere La Grande Année Rosé, un amestec unic dintre o șampanie vintage și un vin roșu dintr-o parcelă unică, legendarul Côte aux Enfants. Pentru a produce un vin roșu de această calitate înaltă în regiunea Champagne este o provocare: un adevărat prilej de plăcere, un adevărat Bollinger.

Puteți asocia cu

Ar putea să vă mai placă