Violet închis intens, cu note de fructe negre și un indiciu condimentat în buchet. Palatul este rotund și plin de farmec, cu o structură impunătoare cărnoasă, dar frumos acompaniată de aciditate. Taninurile sunt suave și catifelate iar postgustul este persistent.
Soiuri: 90% Cabernet Sauvingon, 10% Merlot Punctaje/ Premii: 100 p James Suckling, 98 p Robert Parker's Wine Advocate, 98 p Jeb Dunnuck, 97 p Wine Spectator, 96 p Wine Enthusiast Decantare: 30-60 minute Vol. Alc: 14% Temperatură de servire: 15.5 grade Celsius Perioadă optimă de consum: Apogeul savurării acestui vin este cuprins între 2020-2040 Asocieri culinare: Se potrivește cu toate tipurile de carne: miel, vita, porc, vânat, rață- fierte, prăjite, coapte sau pe grătar. Se asociază de minune cu preparate asiatice, pește (ton, somon), ciuperci, paste, brânzeturi