Comenzi 0759 122 122 / 021 230 00 36

Mademoiselle de Margaux Coffret Chocolat cu 3 Sarments du Medoc, Franța

Mademoiselle de Margaux Coffret Chocolat cu 3 Sarments du Medoc, Franța

Preț
115 RON
0702
Les Sarments du Médoc este o specialitate născută în satul Margaux, în inima regiunii Bordeaux. Din 1969, fabrica de ciocolată, Mademoiselle de Margaux, se evidențiază în special datorită Sarments du Médoc - specialități dulci din ciocolată fină și rafinată, cu unt pur de cacao, în formă de firișoare din vița de vie, un indiciu elegant la originea vinului.

Coffret Chocolat este compus din trei rețete emblematice ale acestei specialități locale: ciocolată neagră 68%, ciocolată neagră cu portocale și ciocolată neagră cu zmeură.

Acest coffret în cutie de lemn este un dar excelent pentru a oferi celor dragi dorința de a descoperi patrimoniul gastronomic din regiunea Bordeaux.

Îl puteți oferi sau savura împreună cu o sticlă de vin bordolez.

Ingrediente:
Sarments du Medoc ciocolată neagră cu portocală
Pastă de cacao, zahăr, unt de cacao, aromă naturală de portocală, emulgator: lecitină de soia, lapte praf integral, grăsimi lactice anhidre, extract natural de vanilie. Poate conține urme de fructe cu coajă tare, ouă și gluten.

Sarments du Medoc ciocolată neagră cu zmeură
Pastă de cacao, zahăr, unt de cacao, aromă naturală, emulgator: lecitină de soia, lapte praf integral, grăsime din lapte anhidru, extract natural de vanilie. Poate să conțină fructe, ouă și gluten.

Sarments du Medoc ciocolată neagră
Boabe de cacao, zahăr, unt de cacao, arome naturale, emulgator: lecitină de soia, lapte praf integral, grăsime lactică anhidră, extract natural de vanilie. Poate conține urme de fructe cu coajă tare, ouă și gluten.
Gramaj: 180 gr.

Puteți asocia cu

Ar putea să vă mai placă