Comenzi 0759 122 122 / 021 230 00 36 / 031 620 40 32

Delamain Très Vénéré Cognac Grande Champagne, Franța - 70 cl.

Delamain Très Vénéré Cognac Grande Champagne, Franța - 70 cl.

Preț
2.035 RON
CO1014
Buchetul este exuberant, în ciuda venerabilei vârste, cu arome intense și asertive, totuși delicate, astfel încât să fie irezistibile. Gustul este plin, blând, cu maturitate profundî, iar finisajul este echilibrat. Très Vénéré este o creație în vârful potențialului său și este cea mai completă expresie a artei coniacului.

Cu o istorie ce se întinde pe aproape trei secole, Familia Delamain este un nume de referință pentru Cognac. În respectul cel mai sincer față de terroir, cognacurile Delamain se remarca prin finețe, eleganță, complexitate aromatică și tarie, perfect armonioase, transmițând cu fiecare înghițitură caracterul plin de personalitate al regiunii Grande Champagne.
Între Pale & Dry XO cel plin de finețe delicată și caldă, puternicul Vesper noptatic și ferm, trecând la batrânul Extra asezat cu grijă în carafa ce poarta blazonul familiei creat în 1762 și ajungând la remarcabilele Très Vénérable și Reserve de la Famille, cognacurile Delamain sunt expresia extraordinară a artei distilării, blendingului și învechirii brandy-urilor.

Prezentare: cutie cadou

Ar putea să vă mai placă