Comenzi 0759 122 122 / 021 230 00 36 / 031 620 40 32

Mademoiselle de Margaux Collection Coffrets de Chocolat, Franța

Mademoiselle de Margaux Collection Coffrets de Chocolat, Franța

Preț
275 RON
0706
Acest coffret, cu 3 specialități Mademoiselle de Margaux ambalate elegant, este cadoul perfect pe care îl puteți oferi, cu orice ocazie, iubitorilor de ciocolată. Original și variat, este potrivit pentru toate gusturile.
Descoperă finețea și caracterul Guinettelor cu Armagnac, notele fructate și aroma delicată a strugurilor înveliți în ciocolată și rafinamentul în ciocolata neagră cu portocale.

A se păstra în loc uscat, la temperaturi cuprinse între 16°C - 18°C.

Ingrediente:
Sarments du Medoc ciocolată neagră cu portocală:
Pastă de cacao, zahăr, unt de cacao, aromă naturală de portocală, emulgator: lecitină de soia, lapte praf integral, grăsimi lactice anhidre, extract natural de vanilie. Poate conține urme de fructe cu coajă tare, ouă și gluten.

La Guinette Armagnac - vișine învelite în ciocolată neagră:
Ciocolată neagră (pastă de cacao, zahăr, unt de cacao), vișine în alcool de cireșe (24°), zahăr, sirop de glucoză, pastă de cacao, Armagnac (40% vol.:0.5%), lapte praf integral, grăsimi lactice anhidre, unt de cacao, vanilie naturală, gumă de lac. Concentrație de alcool pur:5%. Cacao: minim 52.7%. Poate conține urme de gluten și fructe cu coajă tare.

Perles du Medoc - struguri înveliți în ciocolată neagră:
Zahăr, struguri aurii, boabe de cacao, gumă de salcâm, unt de cacao, sirop de glucoză, aromă naturală, alcool neutru (0,3%), lecitină de soia, extract natural de vanilie, gumă de lac. Conține sulfiți. Poate conține urme de fructe cu coajă tare, lapte, gluten și ouă.
Gramaj: 300 gr.