Bordier Coeur de Neufchâtel AOP, 200 gr

32,00 RON
Brânză din lapte de vacă, originară din Normandia, Franța.

Cu o experiență de peste 35 de ani în rafinarea și maturarea brânzeturilor, Jean-Yves Bordier este un artizan francez ce creează produse pe bază de lapte în conformitate cu rețetele tradiționale. A fost numit cel mai bun artizan de brânzeturi, în anul 2003 - Ghidul Pudlowski; și cel mai bun artizan în Franța, în anul 2003 - Ghidul Champérard.

Produsul se vinde la bucată.

** A se păstra la temperatura de 2°C- 4°C
*** Produs valabil doar pentru achiziția directă în magazinele Comtesse du Barry sau livrare în Bucuresti. Nu se expediază prin curier.
Disponibilitate: în stoc
SKU
85106
Jean-Yves Bordier
Mai multe informații
Consistența pastei Moale
Tip lapte Lapte de vacă
Vârsta brânzeturi Semi maturată
Țară Franța
Gramaj 200 gr
Producător Jean-Yves Bordier
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!