Anchoïade este un preparat mediteranean, uneori denumit „Fondue Occitane”. Acest sos este compus în principal din anșoa, capere, ulei de măsline și usturoi. Această rețetă autentică este naturală 100%, fără coloranți și conservanți.
Puteți servi acest sos cu legume crude de sezon, tăiate fin sau cubulețe. Anchoïade poate fi, de asemenea, întins pe o felie de pâine de țară ușor prăjită.
Ingrediente | Pastă de anchois (38,7%) (anchois sărate, ulei de floarea-soarelui, oțet de vin, sare, condimente), uleiuri vegetale (ulei de floarea-soarelui, ulei de măsline extra virgin), apă, capere (capere, apă, oțet de vin, sare), oțet de vin (sulfiți), usturoi (sulfiți), suc de lămâie concentrat, piper. Valori nutriționale medii per 100g:
|
---|---|
Țară | Franța |
Gramaj | 90g |
Producător | J.C. David |