Comenzi 0759 122 122 / 021 230 00 36 / 031 620 40 32

Angelina caramele cu unt sărat prezentate în cutie metalică, Franța

Angelina caramele cu unt sărat prezentate în cutie metalică, Franța

Preț
65 RON
30088
Caramele cu unt sărat, prezentate în cutie metalică. Excelența acestor caramele se datorează grijii deosebite acordate în pregătirea lor - o coacere blândă, urmată de o perioadă lungă de tihnă, ce le transformă în produse delicioase, gata de a fi savurate de către toți pofticioșii.

*Produs sensibil la căldură, nu recomandăm livrarea în zilele călduroase.

Povestea Angelina începe în 1903, într-o perioadă în care Parisul înflorea atât artistic, cât și cultural. Scriitori, pictori, politicieni își dădeau întâlnire în cafenele și localuri, pentru a-și împărtăși arta și a face schimb de idei și de viziuni. Atunci, Anton Rumpelmayer a fondat, alături de fiul său, René, o ceainărie, denumită după nora sa, Angelina. Locul fermecător, amenajat în stilul Belle Epoque, era un amestec de eleganță și rafinament, iar ceaiul, ciocolata, prăjiturile și produsele de patiserie au devenit rapid recunoscute pentru calitatea și savoarea lor. Prin urmare, nu a durat mult și Angelina s-a transformat în locul preferat de elitele franceze, localul fiind frecventat de Proust, Coco Chanel și de cei mai mari designeri parizieni.

Astăzi, produsele Angelina au devenit emblematice pentru stilul de viață à la française, fiind prezente într-unele dintre cele mai prestigioase restaurante, hoteluri și magazine din lume. Vă invităm să descoperiți selecția noastră de ciocolată nobilă, praline, biscuiți și ceaiuri.

Gramaj: 150 gr

Puteți asocia cu

Ar putea să vă mai placă