Comenzi 0759 122 122 / 021 230 00 36 / 031 620 40 32

Angelina Coffret Les Emblématiques, Franța

Angelina Coffret Les Emblématiques, Franța

Preț
125 RON
30537
Un cadou potrivit pentru zilele friguroase. Poate fi oferit în dar, ori poate reprezenta momentul de răsfăț de zi cu zi.
Coffretul conține:
Ciocolată caldă, fină, cremoasa, delicioasă, preparată în mod tradițional (250 ml);
Cremă de castane, ingredientul principal în prepararea desertului emblematic al Casei Angelina, Mont Blanc, cu un gust unic datorat selecției celor mai bune castane (120 gr);
Crepes crocante învelite în ciocolată neagră, ambalate individual (30 gr).

Povestea Angelina începe în 1903, într-o perioadă în care Parisul înflorea atât artistic, cât și cultural. Scriitori, pictori, politicieni își dădeau întâlnire în cafenele și localuri, pentru a-și împărtăși arta și a face schimb de idei și de viziuni. Atunci, Anton Rumpelmayer a fondat, alături de fiul său, René, o ceainărie, denumită după nora sa, Angelina. Locul fermecător, amenajat în stilul Belle Epoque, era un amestec de eleganță și rafinament, iar ceaiul, ciocolata, prăjiturile și produsele de patiserie au devenit rapid recunoscute pentru calitatea și savoarea lor. Prin urmare, nu a durat mult și Angelina s-a transformat în locul preferat de elitele franceze, localul fiind frecventat de Proust, Coco Chanel și de cei mai mari designeri parizieni.

Astăzi, produsele Angelina au devenit emblematice pentru stilul de viață à la française, fiind prezente într-unele dintre cele mai prestigioase restaurante, hoteluri și magazine din lume. Vă invităm să descoperiți selecția noastră de ciocolată nobilă, praline, biscuiți și ceaiuri.

Gramaj: 405 gr

Ar putea să vă mai placă