Comenzi 0759 122 122 / 021 230 00 36 / 031 620 40 32

Angelina mini praliné rochers cu ciocolată cu lapte, migdale și arahide crocante, Franța

Angelina mini praliné rochers cu ciocolată cu lapte, migdale și arahide crocante, Franța

Preț
95 RON
30019
Un cadou plăcut și savuros. Prezentate în cutie cadou cochetă, gustoasele praliné rochers te îmbie cu arome savuroase și textură crocantă.
Produs sensibil la căldură, nu recomandăm expedierea în zilele călduroase.

Povestea Angelina începe în 1903, într-o perioadă în care Parisul înflorea atât artistic, cât și cultural. Scriitori, pictori, politicieni își dădeau întâlnire în cafenele și localuri, pentru a-și împărtăși arta și a face schimb de idei și de viziuni. Atunci, Anton Rumpelmayer a fondat, alături de fiul său, René, o ceainărie, denumită după nora sa, Angelina. Locul fermecător, amenajat în stilul Belle Epoque, era un amestec de eleganță și rafinament, iar ceaiul, ciocolata, prăjiturile și produsele de patiserie au devenit rapid recunoscute pentru calitatea și savoarea lor. Prin urmare, nu a durat mult și Angelina s-a transformat în locul preferat de elitele franceze, localul fiind frecventat de Proust, Coco Chanel și de cei mai mari designeri parizieni.

Astăzi, produsele Angelina au devenit emblematice pentru stilul de viață à la française, fiind prezente într-unele dintre cele mai prestigioase restaurante, hoteluri și magazine din lume. Vă invităm să descoperiți selecția noastră de ciocolată nobilă, praline, biscuiți și ceaiuri.

Gramaj: 100 gr

Ar putea să vă mai placă