Maison Gillardeau 24 de Stridii No. 3

390,00 RON
Henri Gillardeau este primul ostreicultor ce trece numele pe ambalajul produsului, asumându-și totodată calitatea acestuia. Furnizorul mai multor restaurante cu stele Michelin, stridiile lui Gillardeau sunt considerate de către cunoscători și gurmanzi cele mai bune din lume.

Acestea sunt stridii de apă adâncă ce aparțin genului Portugaises și provin din Ile d’Oléron, regiunea Charentes Maritime, Franța. Stridiile Gillardeau fac parte din categoria ” Spéciale de Claire”, fiind special selecționate de către producător în funcție de adâncimea, rotunjimea și forma cochiliei. După selecționare, sunt crescute și trecute apoi prin 60 de manipulări diferite timp de patru ani.

Tonurile iodate și notele atat minerale cât și vegetale oferă o identitate unică acestor fructe de mare cărnoase, lăsând un ușor post gust de alune de pădure.

Mărimea stridiilor din acest coș este 3, făcându-le alegerea perfectă pentru aperitive, supe sau rețete pe bază de sosuri și umplutură

Temperatura optimă de servire a stridiilor crude: +8 /+12oC. Nu se recomanda servirea la temperature prea scazută deoarece le distruge aroma.
Metoda de pescuit: acvacultura
Țara de Origine: Franța
Ingrediente: stridii
Alergeni: contine moluste
Coș cu 24 stridii. Greutate brută: 2,5 Kg
A se păstra la rece (0°C/+4°C).
Disponibilitate: în stoc
SKU
GI1003.1
Maison Gillardeau
Mai multe informații
Țară Franța
Gramaj 2500 gr
Producător Maison Gillardeau
Tip Pește Stridii