Descoperiți noul catalog Le Manoir pentru Paște aici.

Terină de Rață cu Piper Verde, 70g

25,00 RON
Comtesse du Barry este un brand francez de prestigiu, specializat în producția de delicatese fine din carne de vânat, foie gras și alte ingrediente premium. Fondată în 1900, Comtesse du Barry a devenit un nume de referință în lumea gastronomiei franceze, respectată pentru calitatea și autenticitatea produselor sale.
Comtesse du Barry Terină de rață cu piper verde, în greutate de 70 g, este o delicatesă gourmet ce încântă papilele gustative cu aromele sale intense și gustul său deosebit. Această terină este preparată cu măiestrie, utilizând carne de rață de cea mai bună calitate și piper verde proaspăt măcinat. Textura sa fină și cremoasă se îmbină perfect cu aroma intensă și ușor picantă a piperului verde.
Delectează-te cu această terină pe o felie de pâine proaspătă sau alături de o selecție de brânzeturi fine, pentru a te bucura de experiența gustativă aparte pe care o oferă.

Ingrediente: carne de rață, piper verde, unt, ouă, sare și condimente.
Disponibilitate: în stoc
SKU
XXCTP01
Comtesse du Barry
Mai multe informații
Ingrediente Carne și grăsime de porc, 35% carne de rață, ficat de pui, ou, sare, piper verde în saramură 1,2%, gelatină, zahăr.
Țară Franța
Gramaj 70 g
Producător Comtesse du Barry
Tip carne Rață
Verificare vârstă


Pentru a continua să vizitezi site-ul nostru sau să apelezi la serviciile noastre este nevoie să confirmi că ai peste 18 ani.
Ai peste 18 ani?