Marcel Plantin a fondat compania de trufe cu același nume în anul 1930. Această afacere de familie s-a făcut remarcată încă din cele mai vechi timpuri la mărețele mese festive franceze datorită trufelor proaspete și produselor de înaltă calitate pe care le oferă. Dintre acestea, emblema casei Plantin este reprezentată de trufele negre, denumite și „diamantul negru al bucătăriei”. Întreprinderea a luat amploare și a devenit cunoscută pe piața internațională sub conducerea lui Hervé Poron, iar în prezent este condusă de fiul său Christopher Poron în colaborare cu Nicolas Rouhier.
Adăugând o tentă gastronomică plină de rafinament și savoare, setul de trei tipuri de ciuperci de la Plantin este plusul ideal preparatelor dumneavoastră. Acest pachet cadou este format dintr-un borcan de ciuperci Porcini uscate, un borcan de ciuperci Trompeta Neagră și un borcan de ciuperci Chanterelle. Acestea oferă o aromă distinsă de fructe sau de nucă și prezintă o textură moale sau uscată fiind considerate unele dintre marile delicatese ale bucătăriei franțuzești.
Ciupercile trebuie rehidratate timp de 1-2 ore, iar apoi clătite cu grijă.