Plantin Coffret trio de ulei de măsline cu trufe, hribi și zbârciogi, 100 gr

60,00 RON
Marcel Plantin a fondat compania de trufe cu același nume în anul 1930. Această afacere de familie s-a făcut remarcată încă din cele mai vechi timpuri la mărețele mese festive franceze datorită trufelor proaspete și produselor de înaltă calitate pe care le oferă. Dintre acestea, emblema casei Plantin este reprezentată de trufele negre, denumite și „diamantul negru al bucătăriei”. Întreprinderea a luat amploare și a devenit cunoscută pe piața internațională sub conducerea lui Hervé Poron, iar în prezent este condusă de fiul său Christopher Poron în colaborare cu Nicolas Rouhier.

Casa Plantin propune cutia cu trio de ulei de măsline extra virgin, plin de rafinament și delicatețe. Acesta este aromatizat în trei feluri diferite cu ajutorul trufelor negre și a celor două tipuri de ciuperci, porcini și morille.

Fiind un produs exclusivist, de cea mai înaltă calitate, uleiul de măsline cu trufe, hribi și zbarciogi este perfect pentru asezonarea în salate, sosuri sau alte diferite alimente rafinate.
Disponibilitate: în stoc
SKU
COF0006
Plantin
Mai multe informații
Țară Franța
Gramaj 100 gr
Producător Plantin