Cutie cadou "Tsarevna" - Ceai BIO + sticlă termică

300,00 RON
Acest cadou va merita fiecare ceașcă de ceai pe care ai băut-o în toată viața ta! Setul de ceai TSAREVNA include o cutie de 120 g de ceai TSAREVNA 2022 ediția de Crăciun și o sticlă izolată cu un design exclusivist asortat.

Tsarevna este amestecul emblematic al Kusmi Tea - un amestec de ceai negru organic cu o aromă hipnotizantă de portocală, vanilie și condimente precum cardamom, scorțișoară și lemn dulce. Ceea ce este atât de special la Tsarevna este faptul că este oferită în fiecare an într-o cutie cu un design diferit, în ediție limitată doar pentru Crăciun. Anul acesta vă veți savura ceaiul de Crăciun în maiestuosul Le Grand Hotel, împodobit cu roșu și auriu.

Sticla izolată atașată, realizată din oțel inoxidabil, oferă o izolare excelentă. Poate păstra ceaiul cald timp de 12 ore sau apa rece timp de 24 de ore. Sticla are o capacitate generoasă de 510 ml, ceea ce o va face un accesoriu perfect pentru plimbările lungi de iarnă, în timpul cărora nu trebuie să renunțați la ceaiul preferat de iarnă.

Acest set TSAREVNA Kusmi este un cadou de Crăciun ideal pentru toți iubitorii de ceai care se bucură de fiecare minut de viață cu obiecte frumoase.
Disponibilitate: în stoc
SKU
21137A1260
Kusmi
Mai multe informații
Ingrediente Ceai negru* (46%), condimente* (ghimbir*, scorțișoară*, cardamom*) (35%), coajă de portocală* (8%), lemn dulce*, aromă naturală de vanilie, aromă naturală de portocale, arome naturale de condimente. *Ingrediente cultivate organic
Țară Franța
Gramaj 1000 gr
Producător Kusmi
Verificare vârstă


Pentru a continua să vizitezi site-ul nostru sau să apelezi la serviciile noastre este nevoie să confirmi că ai peste 18 ani.
Ai peste 18 ani?