Descoperiți noul catalog Le Manoir pentru Sărbători aici.

Cutie cadou - 3 cutii cu 4 inimioare de ciocolată, 60 g

105,00 RON
Maxim's de Paris este un brand renumit pentru produsele sale gourmet, care sunt recunoscute la nivel mondial pentru calitatea lor. Înființată în 1893, cu o istorie de peste 100 de ani în producția și comercializarea de produse de patiserie, ciocolată și alte delicatese, compania este cunoscută pentru atenția sa la detalii, ingredientele de înaltă calitate și renumele său internațional. Cutie cadou 3 cutii cu 4 inimi de ciocolată Maxim`s de Paris este o cutie elegantă și sofisticată, perfectă pentru iubitorii de ciocolată și cei care apreciază produsele de înaltă calitate. Cutia conține trei compartimente, fiecare conținând patru inimi de ciocolată delicioasă, de diferite sortimente. Cu un ambalaj elegant și atrăgător, această cutie de ciocolată Maxim`s de Paris este un cadou ideal pentru orice ocazie specială, precum Valentine's Day, Ziua Mamei sau aniversări. În concluzie, cutia cadou 3 cutii cu 4 inimi de ciocolată Maxim`s de Paris este o alegere excelentă pentru cei care doresc să se bucure de o experiență culinară rafinată și să ofere un cadou sofisticat și delicios celor dragi.
Disponibilitate: Epuizat din stoc
SKU
5227
Maxim’s de Paris
Mai multe informații
Ingrediente Zahăr, lapte praf integral, unt de cacao, masă de cacao, alune de pădure, chipsuri de crêpe crocante, (făină de grâu (gluten), zahăr, unt concentrat (lapte), lapte praf degresat, malț de orz, sare), unt concentrat (lapte). emulgator: lecitină de soia (E322), arome.
Țară Franța
Gramaj 60 g
Producător Maxim’s de Paris
Verificare vârstă


Pentru a continua să vizitezi site-ul nostru sau să apelezi la serviciile noastre este nevoie să confirmi că ai peste 18 ani.
Ai peste 18 ani?