Descoperiți noul catalog Le Manoir pentru Sărbători aici.

Pachet cadou No. 05: Courchevel

230,00 RON
Descoperă cadoul de Crăciun No. 05: Courchevel - un dar de excepție care exprimă magia sărbătorilor. Acest cadou unic îmbină elemente de tradiție și rafinament și include:
Glob de Crăciun, realizat manual de către artizani din România: Un ornament de Crăciun deosebit, confecționat manual, care va adăuga un strop de magie autentică și un aer de sărbătoare în casa ta.
Terină Gasconă, Comtesse du Barry - 140 g: O delicatesă franțuzească autentică, terina gasconă este o alegere sofisticată și rafinată pentru a completa mesele festive
Tabletă de Ciocolată Neagră "Mokaya" 75% cacao, BIO, Michel Cluizel - 70 g: Pentru iubitorii de ciocolată, această tabletă BIO oferă o experiență de degustare deosebită, cu arome pure și autentice de cacao.
Vin Roșu Sec Château La Mothe du Barry, AOC Bordeaux, Franța - 75 cl: Un vin roșu sec nobil din regiunea Bordeaux, Franța, care completează perfect atmosfera festivă și meniul de Sărbători

Aceasta selecție sofisticată reprezintă alegerea perfectă pentru a oferi un cadou memorabil sau pentru a impresiona partenerii de afaceri cu un cadou corporate de excepție.

Pentru mai multe informații despre pachetele noastre cadou, vă rugăm să ne contactați la numerele de telefon 021-230.00.36 sau 0759.122.122.

Vă rugăm să alocați două săptămâni pentru livrarea pachetelor cadou.
Disponibilitate: în stoc
SKU
CAD5005
Le Manoir
Mai multe informații
Producător Le Manoir
Verificare vârstă


Pentru a continua să vizitezi site-ul nostru sau să apelezi la serviciile noastre este nevoie să confirmi că ai peste 18 ani.
Ai peste 18 ani?