Descoperiți noul catalog Le Manoir pentru Sărbători aici.

Pachet cadou No. 11: Riva

365,00 RON
Descoperă cadoul No. 11: Riva - O călătorie gustativă cu accent italian, pentru o experiență de excepție. Acest cadou include:
Panettone Sicilian cu Citrice, Fiasconaro x Dolce & Gabbana - 100 g: Un panettone sicilian cu arome imbietoare de citrice, creat în colaborare cu celebrul brand Dolce & Gabbana, care aduce un strop de Italia în fiecare felie
Terină Gasconă, Comtesse du Barry - 140 g: O delicatesă franțuzească autentică, terina gasconă completează perfect experiența gustului și oferă o notă sofisticată mesei
Vin Roșu Sec Rosso di Montalcino, Siro Pacenti, Toscana, Italia - 75 cl: Un vin roșu sec de excepție din regiunea Toscana, Italia, cu arome complexe și un gust bogat, potrivit pentru a completa mesele festive.

Aceasta selecție sofisticată reprezintă alegerea perfectă pentru a oferi un cadou memorabil sau pentru a impresiona partenerii de afaceri cu un cadou corporate de excepție.

Pentru mai multe informații despre pachetele noastre cadou, vă rugăm să ne contactați la numerele de telefon 021-230.00.36 sau 0759.122.122.

Vă rugăm să alocați două săptămâni pentru livrarea pachetelor cadou.
Disponibilitate: în stoc
SKU
CAD5011
Le Manoir
Mai multe informații
Producător Le Manoir
Verificare vârstă


Pentru a continua să vizitezi site-ul nostru sau să apelezi la serviciile noastre este nevoie să confirmi că ai peste 18 ani.
Ai peste 18 ani?