Mini tabletă BIO de ciocolată neagră cu alune - ”Poule Mouilee”, 30 g

20,00 RON
Le Chocolat des Français este un brand de ciocolată artizanală din Franța, fondat în 2012. Compania produce ciocolată de calitate superioară, folosind doar ingrediente naturale și de înaltă calitate. Ciocolata Le Chocolat des Français este recunoscută pentru aromele sale unice și inovatoare, designul său colorat și inedit. Fiecare produs are o identitate distinctivă și este creat cu ingrediente de cea mai bună calitate, astfel încât să ofere o experiență gustativă de neuitat.
Mini tableta BIO de ciocolată neagră cu alune "Poule Mouilee" de la Le Chocolat des Français este un deliciu artizanal perfect pentru cei care iubesc gustul intens al ciocolatei de calitate superioară. Această mini tabletă este realizată din ingrediente BIO, făcându-l o opțiune sănătoasă și sustenabilă. Ciocolata neagră este fabricată din boabe de cacao de înaltă calitate, cu un conținut de cacao de 70%. Gustul intens al ciocolatei neîndulcite se amestecă perfect cu notele bogate și aromate de alune, oferindu-vă o experiență gustativă rafinată.
Gustul ciocolatei negre din această mini tabletă BIO este complex și profund, cu arome de fructe de pădure, ierburi și nuci, care se completează perfect cu aroma cremoasă și crocantă a alunelor. Textura fină și netedă a ciocolatei se combină perfect cu crocantețea alunelor, oferindu-vă o senzație de satisfacție rafinată.
În concluzie, mini tableta BIO de ciocolată neagră cu alune "Poule Mouilee" de la Le Chocolat des Français este un produs de calitate superioară, cu un gust bogat și complex și o textură fină și crocantă. Cu un conținut de cacao de 70%, această mini tabletă este o alegere excelentă pentru cei care caută un gust autentic de ciocolată neagră de înaltă calitate.
Disponibilitate: Epuizat din stoc
SKU
MTNN_POULEMOUILLEE
Le Chocolat des Français
Mai multe informații
Țară Franța
Procentaj Cacao 71%
Gramaj 30 g
Producător Le Chocolat des Français
Verificare vârstă


Pentru a continua să vizitezi site-ul nostru sau să apelezi la serviciile noastre este nevoie să confirmi că ai peste 18 ani.
Ai peste 18 ani?