Comenzi 0759 122 122 / 021 230 00 36 / 031 620 40 32

Graham's Six Grapes Reserve Port, Oporto, Portugalia - 75 cl.

Graham's Six Grapes Reserve Port, Oporto, Portugalia - 75 cl.

Preț
115 RON
PO1003
Roșu închis la culoare, cu nas seducător de prune și cireșe coapte. Pe palat are o structură foare bună și postgust prelung. Un vin de calitate remarcabilă, fin și elegant; câștigător a 7 medalii de aur și 2 trofee, la cele mai prestigioase competiții de degustare organizate în ultimele 2 decenii.

Păstrare: Poate fi păstrat, chiar după deschidere, câteva săptămâni
Temperatură de servire: Recomandăm servirea la temperatură de 12-16º C
Asocieri culinare: Se poate savura la finalul unei cine, atât cu deserturi bogate în ciocolată sau fructe cu coajă tare, precum și cu brânzeturi puternice
Vol. Alc.: 20%
Conține sulfiți

Numele ”Six Grapes” face referire la simbolul pe care Graham's întotdeauna l-a folosit pentru a clasifica vinurile pe o scală de la 1 la 6, Six Grapes denotând loturile cu potențial Vintage. Din cele cinci proprietăți viticole Graham's: Malvedos, Tua, Lages, Vila Velha și Vale de Malhada, loturilor cu cea mai mare concentrație, structură, și cele mai bune fructe, li se acordă mult râvnita clasificare Six Grapes.

Fondat în anul 1820 de William și John Graham în Valea Douro din Portugalia, Graham's și-a cultivat reputația, timp de aproape 2 secole, ca fiind unul dintre cei mai mari producători de Porto. Calitatea vinului este datorată celor mai buni struguri recoltați din cele 5 ferme emblematice ale Văii Douro: Quinta dos Malvedos, Quinta do Tua, Quinta das Lages, Quinta da Vila Velha și Quinta do Vale de Malhadas, deținute de familia Symington.

Puteți asocia cu

Ar putea să vă mai placă