TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 400 Lei * până la 30 Septembrie 2023.

Vin Roșu Corton Grand Cru Bressandes 2016

1.400,00 RON
Vinul Roșu "Corton Grand Cru Bressandes 2016" de la Lucien Le Moine este o creație vinicolă de excepție, provenind din prestigiosul Grand Cru Corton Bressandes din regiunea Bourgogne, Franța. Acest vin remarcabil redă într-un mod autentic caracteristicile terroir-ului deosebit din această zonă prestigioasă.
Cu o culoare rubiniu intens și reflexii purpurii, acest Corton Grand Cru Bressandes 2016 încântă simțurile cu un buchet aromatic complex și bogat. Aromele de fructe negre coapte, precum căpșunile sălbatice, vișinele și coacăzele, se împletesc cu notele subtile de condimente, lemn dulce și vanilie, oferind o experiență olfactivă captivantă și sofisticată.
Gustul rafinat și catifelat al acestui Grand Cru dezvăluie nuanțe bogate de fructe coapte și mirodenii, completate cu accente subtile de ciocolată neagră și tutun. Taninii bine conturați și aciditatea echilibrată completează structura vinului, oferind o finalizare persistentă și memorabilă pe palatin.
Vinul Roșu Corton Grand Cru Bressandes 2016 de la Lucien Le Moine este un partener ideal pentru cinele elegante și momentele de sărbătoare. Se potrivește de minune cu preparate culinare rafinate, cum ar fi vânatul în sos de vin roșu, coastele de miel la cuptor sau brânzeturile maturate cu personalitate.
Vinul Roșu "Corton Grand Cru Bressandes 2016" de la Lucien Le Moine va impresiona chiar și pe cei mai pretențioși cunoscători de vinuri fine, aducând o notă distinctă de prestigiu și rafinament în fiecare experiență de degustare. Este un vin ce ilustrează cu măiestrie pasiunea și talentul casei Lucien Le Moine.
Disponibilitate: Epuizat din stoc
SKU
RFR4027
Lucien Le Moine
Mai multe informații
Țară Franța
Procentaj Alcool 13.5%
Necesită decantare Nu
Regiune Bourgogne
Producător Lucien Le Moine
Temperatură de servire 14-16°C
Struguri Pinot Noir
Volum (ml) 750
Vintage 2016
Culoare vin Roșu
Verificare vârstă


Pentru a continua să vizitezi site-ul nostru sau să apelezi la serviciile noastre este nevoie să confirmi că ai peste 18 ani.
Ai peste 18 ani?