Descoperiți noul catalog Le Manoir pentru Paște aici.

Graham's Six Grapes Reserve Port

135,00 RON
Roșu închis la culoare, cu nas seducător de prune și cireșe coapte. Pe palat are o structură foare bună și postgust prelung. Un vin de calitate remarcabilă, fin și elegant; câștigător a 7 medalii de aur și 2 trofee, la cele mai prestigioase competiții de degustare organizate în ultimele 2 decenii.

Păstrare: Poate fi păstrat, chiar după deschidere, câteva săptămâni
Temperatură de servire: Recomandăm servirea la temperatură de 12-16º C
Asocieri culinare: Se poate savura la finalul unei cine, atât cu deserturi bogate în ciocolată sau fructe cu coajă tare, precum și cu brânzeturi puternice
Vol. Alc.: 20%
Conține sulfiți

Numele ”Six Grapes” face referire la simbolul pe care Graham's întotdeauna l-a folosit pentru a clasifica vinurile pe o scală de la 1 la 6, Six Grapes denotând loturile cu potențial Vintage. Din cele cinci proprietăți viticole Graham's: Malvedos, Tua, Lages, Vila Velha și Vale de Malhada, loturilor cu cea mai mare concentrație, structură, și cele mai bune fructe, li se acordă mult râvnita clasificare Six Grapes.

Fondat în anul 1820 de William și John Graham în Valea Douro din Portugalia, Graham's și-a cultivat reputația, timp de aproape 2 secole, ca fiind unul dintre cei mai mari producători de Porto. Calitatea vinului este datorată celor mai buni struguri recoltați din cele 5 ferme emblematice ale Văii Douro: Quinta dos Malvedos, Quinta do Tua, Quinta das Lages, Quinta da Vila Velha și Quinta do Vale de Malhadas, deținute de familia Symington.
Disponibilitate: în stoc
SKU
PO1003
Symington
Mai multe informații
Procentaj Alcool 20%
Necesită decantare Nu
Țară Portugalia
Struguri Tinta Amarella, Tinta Barroca, Tinta Cao, Tinta Roriz, Touriga Franca,, Touriga Nacional
Punctaj vin Jamie Goode 90
Regiune Oporto
Temperatură de servire 12-15°C
Producător Symington
Volum (ml) 750
Verificare vârstă


Pentru a continua să vizitezi site-ul nostru sau să apelezi la serviciile noastre este nevoie să confirmi că ai peste 18 ani.
Ai peste 18 ani?