Comenzi 0759 122 122 / 021 230 00 36 / 031 620 40 32

Mademoiselle de Margaux La Guinette Armagnac, Franța

Mademoiselle de Margaux La Guinette Armagnac, Franța

Preț
105 RON
1456
Trilogie de savoare și texturi, Guinettele cu Armagnac sunt rezultatul unei rețete tradiționale ce combină perfect prospețimea fructelor, băutura atent selecționată, și ciocolata neagă cu unt pur de cacao.
Această specialitate de ciocolată este acum inclusă în inventarul patrimoniului gastronomic din Aquitaine.

Încă din anul 1969, ciocolateria Mademoiselle de Margaux crează specialități dulci inspirate din decorul privilegiat în care este situată, inima podgoriilor din Margaux, la câțiva kilometri de Bordeaux.
Ciocolatierii Mademoiselle de Margaux ne încântă simțurile și ne răsfață cu produse fine, delicate, originale, specialitățile lor fiind:
Sarments du Médoc – specialități dulci din ciocolată fină și rafinată, cu unt pur de cacao, în formă sinuoasă, asemănătoare cu firișoarele de viță de vie, un indiciu elegant la originea vinului.
Guinettes à l’Armagnac și Griottes au Kirsch – specialități regionale create din vișine cu lichior învelite în ciocolată neagră.
Perles du Médoc – boabe moi de struguri, macerate în sirop de piersici și caise, învelite în ciocolată neagră.

Ingrediente:
Ciocolată neagră (pastă de cacao, zahăr, unt de cacao), vișine în alcool de cireșe (24°), zahăr, sirop de glucoză, pastă de cacao, Armagnac (40% vol.:0.5%), lapte praf integral, grăsimi lactice anhidre, unt de cacao, vanilie naturală, gumă de lac. Concentrație de alcool pur:5%. Cacao: minim 52.7%. Poate conține urme de gluten și fructe cu coajă tare.
Gramaj: 190 gr

Ar putea să vă mai placă