Descoperiți catalogul de cadouri gastronomice Le Manoir aici.

Cutie cu 12 bomboane "Connaisseurs" din ciocolată neagră, 120 g

95,00 RON
Maxim's de Paris este un brand renumit pentru produsele sale gourmet, care sunt recunoscute la nivel mondial pentru calitatea lor. Înființată în 1893, cu o istorie de peste 100 de ani în producția și comercializarea de produse de patiserie, ciocolată și alte delicatese, compania este cunoscută pentru atenția sa la detalii, ingredientele de înaltă calitate și renumele său internațional.
Aceste 12 bomboane "Connaisseurs" din ciocolată neagră de la Maxim's de Paris sunt un adevărat deliciu pentru iubitorii de ciocolată fină. Fiecare bombon are un design frumos și elegant și este umplut cu o gamă largă de arome și texturi delicioase.
Ciocolata neagră are un conținut ridicat de cacao, de obicei între 60% și 70%, ceea ce conferă bomboanelor un gust bogat și intens. Notele de gust pot varia în funcție de umplutura fiecărei bomboane, dar în general se pot simți arome de fructe, nuci, vanilie sau condimente, toate îmbinate perfect cu ciocolata neagră de calitate superioară.
Aceste bomboane sunt ambalate cu grijă într-o cutie eleganta și pot fi o alegere perfectă pentru un cadou sau o gustare rafinată și savuroasă pentru tine sau cei dragi.
Disponibilitate: în stoc
SKU
4954
Maxim’s de Paris
Mai multe informații
Țară Franța
Gramaj 120 g
Producător Maxim’s de Paris
Verificare vârstă


Pentru a continua să vizitezi site-ul nostru sau să apelezi la serviciile noastre este nevoie să confirmi că ai peste 18 ani.
Ai peste 18 ani?