Descoperiți catalogul de cadouri gastronomice Le Manoir aici.

EuroCave

EuroCave este un producător cu o experiență unică în vinuri și învechirea acestora, cunoscut ca fiind creatorul vitrinelor frigorifice pentru vin. Vitrinele EuroCave sunt proiectate să gestioneze cu pricepere trecerea timpul, fiind soluția ideală pentru îngrijirea vinurilor prețioase timp de mulți ani. Bazată în Fourmies, în nordul Franței, unitatea de producție este un loc istoric unde sunt proiectate, fabricate și asamblate manual toate vitrinele, ceea ce adaugă prestigiu produselor finite. EuroCave este singurul producător de vitrine frigorifice pentru vin care proiectează și produce vitrinele în Franța, iar acest angajament a fost recunoscut prin etichetele "Origine Franța Garantată" și "Companie a Patrimoniului Viu" (EPV).

O selecţie generoasă de vitrine şi soluţii pentru depozitarea vinurilor poate fi vizionată ȋn Showroom-ul EuroCave din Bucureşti, aflat la parterul ONE Herăstrău Towers, Str. Nicolae G. Caramfil, 74A, Corp B.

Dacă sunteți în căutarea unei vitrine frigorifice EuroCave și nu o puteți găsi în stoc, nu trebuie să vă faceți griji! Vă putem face o comandă specială către producătorul din Franța, iar aceasta va fi livrată în aproximativ 4 săptămâni. Astfel, veți putea achiziționa exact modelul și personalizarea care se potrivesc cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Filter
Setați descendent

12 Articole

pe pagină
Filter
Setați descendent

12 Articole

pe pagină
Verificare vârstă


Pentru a continua să vizitezi site-ul nostru sau să apelezi la serviciile noastre este nevoie să confirmi că ai peste 18 ani.
Ai peste 18 ani?