Livrare

Ridicarea sau expedierea comenzilor nu va putea fi efectuată decât după confirmarea comenzii și efectuarea plății integrale a valorii produselor și a costurilor de transport.

În cazul unor evenimente de forță majoră cum ar fi războaie, greve, imposibilitatea aprovizionării sau oprirea transporturilor, Le Manoir este exonerată de răspunderea executării obligațiilor, în condițiile legii.

Livrări interne

Livrările se fac de luni până vineri în România, între orele 9.30 și 18.00. Pentru livrări sâmbătă vă rugăm să luați în calcul o taxă suplimentară de 50 RON.

Livrări UE

Majoritatea pachetelor din catalog pot fi expediate în străinătate, în cadrul Uniunii Europene. Pentru condiții de livrare și tarife, vă rugăm să ne consultați.

Putem livra cadourile Dvs. direct destinatarilor la adresa profesională sau privată a acestora. Se percepe o taxă suplimentară pentru acest serviciu, vă rugăm să ne consultați pentru mai multe informații.

Tarife livrări:

Beneficiați de livrare gratuită pentru orice comandă superioară sumei de 1000 RON (TVA inclus) cu livrare la o singură adresă. Pentru comenzi inferioare sumei de 1000 RON (TVA inclus) sau livrări la adrese multiple, vă rugăm să luați în calcul o taxă de 35 RON (tva inclus) pentru fiecare transă de maxim 10kg/colet și adresă.Destinaţii multiple:

Vă rugăm să ne trimiteți pe email (office@lemanoir.ro) lista completă a destinatarilor împreună cu informațiile necesare livrării (nume, adresă, număr telefon, tip pachet). Vă rugăm să verificați cu exactitate informațiile pe care ni le furnizați.

Termene de livrare

Termenele de livrare obișnuite (în afara perioadelor de Sărbători) sunt între 2 și 3 zile lucrătoare (în afară de sâmbăta, duminica și sărbători legale), începând cu a doua zi de la recepția comenzii împreună cu plata integrală a acesteia.

În perioada Sărbătorilor aceste termene, date doar cu titlu informativ, vor fi de minim 10 zile lucrătoare. Ca și exemplu, o comandă care trebuie livrată la data de 21 Decembrie 2016 va trebui în mod imperativ comandată respectând termenele de plată agreate, până la data de 6 Decembrie 2016.

Majoritatea produselor din acest catalog pot fi expediate în străinătate, în cadrul Uniunii Europene. Pentru condiții de livrare și tarife, vă rugăm să consultați Departamentul Cadouri, la numerele de telefon 021-9954 sau 021.230.00.36..

Data limită de livrare 

În cazul în care produsele comandate nu au fost livrate în termen de 60 de zile de la data recepției de către Le Manoir a comenzii complete împreună cu plata integrală a acestora, pentru orice alt motiv decât Forța Majoră, vânzarea va putea fi anulată la cererea clientului. Sumele plătite de către Client îi vor fi restituite fără întârziere. În consecință, pentru toate livrările făcute în termen de 60 de zile de la confirmarea și plata comenzii, Clientul nu va putea anula comanda sau cere orice fel de despăgubiri, dobânzi sau penalități.

Modalități de livrare

Modalitatea generală de livrare este în sistem de curierat, în limita zonelor acceptate de către firmele de curierat. 

Livrarea va fi considerată încheiată în momentul predării produselor de către Le Manoir către Transportator.

Produsele călătoresc pe riscul Clientului, chiar și în cazurile în care comanda este adresată unui alt destinatar, transferul riscurilor fiind efectuat la momentul predării coletelor către Transportator. Clientul are obligația să verifice starea produselor livrate și să formuleze rețineri pe documentul de livrare ( AWB, Aviz de însoțire a mărfii, factura fiscală s.a) sau prin scrisoare recomandată cu aviz de primire către Le Manoir în termen de 72 de ore de la livrarea produselor.

În caz contrar, nu vor putea fi începute demersurile de rambursare către Transportator.

În caz de neconformitate a produselor sau de viciu aparent, Clientul are la dispoziție 3 zile de la recepția acestora pentru a depune o reclamație către Le Manoir. Reclamația poate fi formulată în scris și transmisă prin fax / email / poștă.

Dupa acest termen, produsele livrate sunt considerate conforme și exceptate de orice viciu aparent.