Descoperiți noul catalog Le Manoir pentru Paște aici.

Carte Assouline The French Riviera in the 1920s

1.230,00 RON
Riviera Franceză a fost centrul creativității în decursul anilor 1920 și începutul anilor '30. Artiști și scriitori din cele mai îndepărtate colțuri ale lumii s-au adunat pentru a modela un mod nou de viață - printre ei Scott și Zelda Fitzgerald, Gerald și Sara Murphy, Picasso, Picabia, Stravinsky, Cocteau, Diaghilev și Anna de Noailles.
O fotobiografie a acestei perioade lipsite de griji, The French Riviera in the 1920s revigorează povestea legendară a acestor personalități mitice prinse între dorința de creație, căutarea fericirii și întunericul iminent al celui de-al Doilea Război Mondial.
Cu imagini extraordinare luate din arhive personale, aceste pagini prezintă în mod direct stilurile de viață și lucrările de artă ale unor dintre cei mai influenți artiști ai secolului al XX-lea.
Assouline este o editură independentă de cărți de lux, un retailer și un brand de lifestyle fondat în 1994 de Prosper și Martine Assouline.
Renumite pentru conceptul lor grafic extrem de original, cărțile Assouline sunt adevărate opere de artă care surprind cultura și o aduc la viață. Cu peste 1000 de titluri despre subiecte precum arhitectură, artă, design, modă, gastronomie, lifestyle, fotografie și călătorii, Assouline a creat o amprentă unică, eclectică și elegantă.
Disponibilitate: în stoc
SKU
AS2563
Assouline
Mai multe informații
Producător Assouline
Verificare vârstă


Pentru a continua să vizitezi site-ul nostru sau să apelezi la serviciile noastre este nevoie să confirmi că ai peste 18 ani.
Ai peste 18 ani?