Descoperiți catalogul de cadouri gastronomice Le Manoir aici.

Vin Roșu Amarone Classico Riserva 2006

975,00 RON

Există expertiză, există metode tradiționale, și apoi există Le Ragose. De cinci decenii, această mică cramă familială din Negrar și-a dezvoltat reputația ca un reprezentat al calității în detrimentul cantității și un reper pentru producția de vinuri.

În 1969, un oenolog numit Arnaldo Galli (care cu 20 de ani înainte absolvise celebrul colegiu de vinuri din Conegliano, din inima Prosecco-ului), și soția sa Marta, au achiziționat o parcelă abandonată de pământ în Negrar, în valea din Valpolicella Classica, o proprietate numită Le Ragose.

Intens, cu arome de gem de cireșe negre, condimente și note de lichior de cireșe, vinul Amarone Classico Riserva 2006 este dens și armonios, bogat și uscat, dar moale la gust. Se recomandă a fi servit în combinație cu vânat, brânzeturi Gorgonzola, deserturi cu ciocolată neagră, cheesecake-uri și deserturi cu alune de pădure și migdale.

Recomandat pentru întreaga masă, în special cu antreuri și feluri de mâncare bogate în carne și pește.

Disponibilitate: în stoc
SKU
RIT1564
Le Ragose
Mai multe informații
Țară Italia
Procentaj Alcool 16,5%
Necesită decantare Nu
Regiune Veneto
Producător Le Ragose
Temperatură de servire 18-20°C
Struguri Corvina, Corvinone, Rondinella
Volum (ml) 750
Vintage 2006
Culoare vin Roșu
Punctaj vin Wine Spectator 94
Verificare vârstă


Pentru a continua să vizitezi site-ul nostru sau să apelezi la serviciile noastre este nevoie să confirmi că ai peste 18 ani.
Ai peste 18 ani?