TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 400 Lei * până la 30 Septembrie 2023.

Tabletă de ciocolată cu lapte și alune, 75 g

45,00 RON
Angelina este un brand de ciocolată franceză cu o tradiție de peste 100 de ani, cunoscut pentru rețetele sale inovatoare și pentru ciocolata de înaltă calitate, cu arome intense și unice. Produsele Angelina sunt recunoscute pentru calitatea ingredientelor folosite, atenția la detalii și ambalajele elegante, care reflectă eleganța și rafinamentul brandului.
Angelina Tabletă de ciocolată cu lapte și alune este un deliciu pentru cei care apreciază gustul bogat și cremos al ciocolatei de înaltă calitate. Această tabletă de ciocolată este făcută din ingrediente alese cu grijă, inclusiv cacao de cea mai bună calitate, lapte proaspăt și alune prăjite.
Cu un conținut de cacao de cel puțin 30%, ciocolata Angelina are o aromă bogată și intensă, care este echilibrată perfect de dulceața laptelui și de gustul de alune crocante. Gustul bogat și cremos al acestei ciocolate este perfect pentru a fi savurat alături de o ceașcă de cafea sau de ceai, sau ca un desert indulgent pe parcursul zilei.
Cu note de gust complexe, care includ accente de vanilie și caramel, ciocolata Angelina este un adevărat deliciu pentru toți cei care apreciază gustul rafinat și sofisticat al ciocolatei de calitate superioară. Fie că îți dorești să te răsfeți singur sau să-i impresionezi pe cei dragi, această tabletă de ciocolată cu lapte și alune este alegerea perfectă.
Disponibilitate: în stoc
SKU
A30113
Angelina
Mai multe informații
Țară Franța
Gramaj 75 gr
Producător Angelina
Verificare vârstă


Pentru a continua să vizitezi site-ul nostru sau să apelezi la serviciile noastre este nevoie să confirmi că ai peste 18 ani.
Ai peste 18 ani?