Descoperiți catalogul de cadouri gastronomice Le Manoir aici.

Forsyths White, Pure Single Jamaican Rum

315,00 RON
Velier este o companie apărută în 1947 în Genova ca importatoare de vinuri și băuturi spirtoase. Aceasta se dezvoltă continuu până în anul 1992 când începe co-îmbutelierea de romuri cu marii producători și inițiază campania Movida del Rum, importând băuturi cu renume precum Matusalem, Brugal și Cacique.
Forsyths White reprezintă un rom al Worthy Park, cea mai veche distilerie din Jamaica ce a avut porțile închise aproximativ 50 de ani până în 2015. Băutura este fermentată extra, timp de 3 luni, oferindu-i o originalitate incredibilă și este distilat în 2015 într-o singură oală, fapt ce îi conferă statutul de pure-single rom.
Degustarea are la bază nuanțe tropicale, de banane și fructe coapte amestecate cu măslin și tente fine de fum și condimente. Fiind un gust complex acesta combină atingerile vegetale de nuc și ierburi aromate cu puținele note de bomboane și ananas dulce. Finalitatea este lungă, dar blândă, băutura fiind un produs dinamic și viu.
Disponibilitate: în stoc
SKU
SPI53205
Forsyths
Mai multe informații
Țară Jamaica
Procentaj Alcool 75,5%
Producător Forsyths
Volum (ml) 700
Verificare vârstă


Pentru a continua să vizitezi site-ul nostru sau să apelezi la serviciile noastre este nevoie să confirmi că ai peste 18 ani.
Ai peste 18 ani?