Descoperiți catalogul de cadouri gastronomice Le Manoir aici.

Stroh 60, Based Rum Spirit

145,00 RON
Stroh, denumit și romul austriac, a fost înființat în 1832 și își ia denumirea de la Sebastian Stroh, persoana ce a distilat pentru prima oară această băutură. Neavând acces la regiunile tropicale unde avea loc producerea romului în aceea perioadă, mai mulți fabricanți au încercat să creeze „romul intern”, însă niciunul nu a ajuns la nivelul lui Sebastian ce și-a împărtășit rețeta secretă din generație în generație.

Băutura puternică surprinde atât papilele gustative cât și nasul cu arome condimentate, cu nucșoară și scorțișoară. Fiind un amestec complex la acestea se adaugă fructe tropicale, citrice și o tentă de vanilie datorată stejarului. Bogat în intensitate și rafinament, Stroh 60 prezintă un final persistent cu nuanțe de nuci și cireșe.
Cu o tărie îndrăzneață și un nivel de alcool de 60%, produsul final este adeseori consumat sec, ca aperitiv, în componența cocktailurilor sau ca atingere finală în cadrul deserturilor.
Disponibilitate: în stoc
SKU
SPI51416
Stroh
Mai multe informații
Țară Austria
Procentaj Alcool 60%
Producător Stroh
Volum (ml) 700
Verificare vârstă


Pentru a continua să vizitezi site-ul nostru sau să apelezi la serviciile noastre este nevoie să confirmi că ai peste 18 ani.
Ai peste 18 ani?