Descoperiți noul catalog Le Manoir pentru Sărbători aici.

Sake Daiginjo Muroka Genshu

220,00 RON

Premiat la International Wine Challenge, Shirakabegura Daiginjo Muroka Genshu Sake aparține celei mai prestigioase categorii a băuturii tradiționale japoneze.

Cu un profil de aromă foarte parfumat, floral și picant, acest sake are arome subtile și complexe, cu 50% orez polizat, care dezvăluie arome de pepene galben, măr și buchet de fructe tropicale, cu aciditate ușoară și umami profund în fundal.

Shirakabegura Daiginjo Muroka Genshu este un sake fără filtrare cu cărbune activat (muroka) și fără adaos de apă postfiltrare (genshu) care poate fi savurat rece și poate însoți frigaruile de carne și alte alimente japoneze la grătar sau prăjite precum tempura, precum și un număr mare de brânzeturi tari, cum ar fi comté învechit, beaufort sau parmezan.

De mai bine de un secol, Takara Shuzo, renumită pentru producția de mirin, shochu și sake, își produce toate sakele premium în Nada (Hyogo) la fabrica de bere Shirakabegura, care le produce în întregime manual.

Procentaj Alcool: 17.5%

Tipul de orez: Gohyakumangoku

Disponibilitate: în stoc
SKU
SPI160000
Shirakabegura
Mai multe informații
Țară Japonia
Procentaj Alcool 17.5%
Producător Shirakabegura
Volum (ml) 640
Verificare vârstă


Pentru a continua să vizitezi site-ul nostru sau să apelezi la serviciile noastre este nevoie să confirmi că ai peste 18 ani.
Ai peste 18 ani?