Posesorii cardului BT Flying Blue vor primi Mile în plus dacă plătesc cu cardul în locațiile Le Manoir

Posesorii cardului de credit BT Flying Blue vor primi Mile în plus dacă aleg să plătească cu cardul de credit în locațiile Le Manoir. Pentru fiecare euro cheltuit, membrii primesc 1 Milă.

Flying Blue, Programul de loialitate al Air France, KLM, TAROM din România anunță un nou parteneriat cu Le Manoir Group, cel mai important jucător de pe piața gastronomiei de lux din România. Cardurile BT Flying Blue sunt singurele carduri de credit din România care oferă posibilitatea de a câștiga Mile la achizițiile zilnice și de a le transforma în bilete premiu în cadrul programului Flying Blue.

Toți călătorii frecvenți Flying Blue pot acum câștiga Mile alegând să ia masa sau să cumpere la una dintre mărcile deținute de Le Manoir Group – Restaurantul Le Bistrot Francais, Le Manoir Gourmet Market, Eurocave, magazinele Comtesse du Barry sau Petit Bateau și Kids Around.

Grupul Le Manoir, lider pe piața gastronomiei de lux din România, deținut de antreprenorul român Cristian Preotu devine partener al programului Flying Blue al companiilor aeriene Air France, KLM și TAROM.

Parteneriatul anunțat astăzi le va permite membrilor Flying Blue să câștige Mile suplimentare pentru fiecare achiziție efectuată în locațiile Grupului Le Manoir, atât în persoană, cât și online pe www.lemanoir.ro (pentru fiecare euro cheltuit, membrii primesc 1 Milă). Pentru a acumula și a credita Milele acumulate, membrii Flying Blue trebuie să prezinte cardul Flying Blue la casa de marcat sau să îl introducă la finalizarea comenzii pe site. Milele vor fi validate în cel mai scurt timp.

Posesorii cardului de credit BT Flying Blue, emis de Banca Transilvania în parteneriat cu Air France, KLM și TAROM, vor primi Mile în plus dacă aleg să plătească cu cardul de credit în locațiile Le Manoir. Astfel, ambii parteneri vor acorda Mile: Banca Transilvania acordă pentru plata cu cardul BT Flying Blue, iar Le Manoir pentru toate achizițiile de la locațiile menționate mai sus.

Beneficiul este dublu deoarece ambii parteneri acordă Mile: Banca Transilvania acordă Mile pentru plata cu cardul BT Flying Blue și Le Manoir Group pentru toate achizițiile de la locația lor de către membrii Flying Blue.

De la lansarea în 2014, Banca Transilvania a emis până acum peste 40.000 de carduri BT Flying Blue. Valoarea achizițiilor cu acest card a fost cu 40% mai mare în 2022 față de 2021.