Descoperiți noul catalog Le Manoir pentru Sărbători aici.

Bomboane cu cremă de mentă învelite în ciocolată neagră, 175 g

67,00 RON
Maxim's de Paris este un brand renumit pentru produsele sale gourmet, care sunt recunoscute la nivel mondial pentru calitatea lor. Înființată în 1893, cu o istorie de peste 100 de ani în producția și comercializarea de produse de patiserie, ciocolată și alte delicatese, compania este cunoscută pentru atenția sa la detalii, ingredientele de înaltă calitate și renumele său internațional.
Maxim's de Paris este renumit pentru a oferi o gamă largă de produse de patiserie și dulciuri fine, iar bomboanele cu cremă de mentă învelite în ciocolată neagră nu fac excepție.
Aceste delicioase bomboane sunt realizate din ingrediente de cea mai bună calitate și oferă o experiență culinară inegalabilă. Ciocolata neagră folosită pentru învelișul bomboanelor are un conținut de cacao de aproximativ 60%, iar această ciocolată de calitate superioară are note subtile de fructe de pădure și arome de prăjituri.
În interiorul acestor bomboane se află o cremă fină de mentă, care se îmbină perfect cu ciocolata neagră și adaugă o notă răcoritoare la experiența gustativă.
Aceste bomboane sunt ideale pentru a fi servite alături de o ceașcă de ceai sau de cafea, sau pentru a fi oferite ca un cadou dulce și rafinat.
Disponibilitate: în stoc
SKU
4172
Maxim’s de Paris
Mai multe informații
Țară Franța
Gramaj 175 g
Producător Maxim’s de Paris
Verificare vârstă


Pentru a continua să vizitezi site-ul nostru sau să apelezi la serviciile noastre este nevoie să confirmi că ai peste 18 ani.
Ai peste 18 ani?