Descoperiți catalogul de cadouri gastronomice Le Manoir aici.

Cabernet Sauvignon 2019

5.775,00 RON

La Eisele Vineyard, vinificația trece pe plan secund în fața terroir-ului, iar respectul pentru fruct este esențial. Nu există o semnătură, dogmă sau stil de vin, însă în cea mai mare atenție se acordă în detaliile procesului de vinificație, aplicând rigoare intelectuală și curiozitate. Tăierea, prinderea de sârmă a viței, arătura, tăierea excesului de frunziș și recoltarea sunt toate cruciale pentru o creștere optimă a celor mai buni struguri. Accentul principal este pus pe grija pentru pământ și pe echilibrul dintre vițe, sol și mediu înconjurător, cu scopul de a obține o expresie optimă a terroir-ului în vinuri.

Vinul roșu Cabernet Sauvignon 2019 prezintă o structură complexă ce oferă o senzație profundă și stratificată în gură și o mineralitate incredibilă care satisface cele mai pretențioase așteptări în materie de vinuri fine. Cu arome complexe de cireșe roșii și negre, ierburi aromatice, tutun și petale de trandafiri, acest Cabernet Sauvignon emană eleganță și rafinament.

Poate fi asociat cu vită, miel, pasăre de curte, vânat și brânză maturată.

Disponibilitate: în stoc
SKU
RFR4609SGR
Le Manoir

Mai multe informații

Mai multe informații
Țară SUA
Procentaj Alcool 14.8%
Necesită decantare Nu
Regiune California
Producător Le Manoir
Temperatură de servire 16-18°C
Struguri Cabernet Sauvignon
Volum (ml) 750
Vintage 2019
Culoare vin Roșu
Verificare vârstă


Pentru a continua să vizitezi site-ul nostru sau să apelezi la serviciile noastre este nevoie să confirmi că ai peste 18 ani.
Ai peste 18 ani?