Ceai BIO ”White Berries” - Cutie cu 20 de pliculețe, 40 g

85,00 RON
Răsfățați-vă într-o pauză delicioasă cu ceaiul nostru alb organic cu arome naturale de fructe de pădure.

Maestrul de ceremonii este nimeni altul decât fructele noastre albe organice, cu amestecul său irezistibil de fructe de pădure și ceai alb delicat. Deschideți cutia și aroma amețitoare de mure, coacăze negre și căpșuni va umple imediat aerul. În timp ce se prepară ceaiul, imaginează-te în bucătăria unui chef de patiserie, unul dintre marii culinari care idolatrizează și exaltă fructele roșii aromate. Cu prima înghițitură, veți aprecia toată profunzimea acestui amestec: o notă răcoritoare, un vârf de aciditate și, mai presus de toate, o dulceață incredibilă atât de tipică acestor delicatese de pădure.

Bucurați-vă! Cele mai mici fructe trebuie savurate cel mai intens. Nu vă opriți la efuziune și faceți mai multe infuzii cu această abundență de delicii. Gândiți-vă la fructele colorate îngrămădite în piramide, pregătite în tarte și tartelette și produse de patiserie.

White Fruits este ceaiul organic care satisface în mod constant palatele gurmanzilor cunoscători, care se vor răsfăța cu toții la ceai cu adevărat de neuitat!
Disponibilitate: în stoc
SKU
21095A1120
Kusmi
.
Mai multe informații
Ingrediente Ceai alb* (57%), ceai verde* (37%), arome naturale de fructe de pădure (6%)

*Ingrediente cultivate organic
Țară Franța
Gramaj 40 g
Producător Kusmi
Verificare vârstă


Pentru a continua să vizitezi site-ul nostru sau să apelezi la serviciile noastre este nevoie să confirmi că ai peste 18 ani.
Ai peste 18 ani?