'Avizoise' Magnum Extra-Brut Blanc de Blancs Grand Cru

2.600,00 RON
Acest Chardonnay 100% în magnum, „Avizoise” 2015 de la Casa de șampanie Agrapart provine din parcelele Robarts și Gros Yeux din AVIZE, din același profil geologic. Pământ cu argile mai adânci înainte de apariția cretei.

Pascal Agrapart favorizează pentru acest cuvée o vinificare și o învechire în demi-muids pentru a dezvălui cât mai bine toată complexitatea vinului care urmează. Îmbutelierea se realizează fără clarificare sau filtrare pentru a învechi apoi pe drojdie, în beciurile moșiei, mai mult de 5 ani.

Șampania Avizoise oferă densitate și bogăție, atât gourmet, cât și elegant. La nas, este o explozie de flori si fructe albe precum pera braconata cu note de fructe uscate, migdale si pin. În gură, bulele sunt elegante și fine. Aceasta sampanie are o mare putere minerala, densa si bogata indreptata catre fruct. Finisaj mineral foarte lung.

Farmecul acestui cuvée 2015 „Avizoise” în magnum se va asorta de minune cu pește crud sau proaspăt abur și cu Brillat-Savarin trufat.
Disponibilitate: în stoc
SKU
CH2235
Agrapart & Fils
Mai multe informații
Producător Agrapart & Fils
Asocieri Culinare Crustacee, Fructe de Mare, Pește
Volum (ml) 1500
Struguri Chardonnay
Țară Franța
Procentaj Alcool 12%
Temperatură de servire 8-10°C
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!
Verificare vârstă


Pentru a continua să vizitezi site-ul nostru sau să apelezi la serviciile noastre este nevoie să confirmi că ai peste 18 ani.
Ai peste 18 ani?