Descoperiți noul catalog Le Manoir pentru Paște aici.

Champagne Bollinger Rosé

550,00 RON
Champagne Bollinger deține 178 de hectare de vii, dintre care 85% se află în sate Grand Cru și Premier Cru. Terenurile lor sunt răspândite în șapte sate principale: Aÿ, Avenay, Louvois, Tauxières și Verzenay, plantate cu Pinot Noir; Cuis cu Chardonnay; și Champvoisy cu Meunier.

Champagne Bollinger Rosé este o demonstrație de măiestrie unică în vinificarea vinului roșu și în cupajare, fiind creată din 62% Pinot Noir, 24% Chardonnay și 14% Meunier.

Vizual, este un rosé strălucitor cu nuanțe subtile aurii. Nasul exprimă noblețea fructelor roșii: note de coacăze roșii, cireșe și căpșuni sălbatice; o atingere picantă, nu foarte diferită de Special Cuvée. Gustul oferă o combinație subtilă de structură, lungime și vivacitate, cu un finisaj tanic datorită vinului roșu adăugat; perlaj fin, catifelat; arome de fructe de pădure sălbatice.

Cu aromele sale speciale și neobișnuite, Champagne Bollinger Rosé poate fi servit ca ‘ceaiul de după-amiază’, în stil Bollinger. De asemenea, este perfect pentru un picnic într-o după-amiază de vară, ca băutură înainte de cină sau servit cu un desert fructat și acrișor.

Pentru a aprecia pe deplin stilul, buchetul și aromele sale unice, Bollinger Rosé se servește cel mai bine între 8 și 10°C.
Disponibilitate: în stoc
SKU
CH1312
Bollinger
Mai multe informații
Producător Bollinger
Volum (ml) 750
Struguri Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir
Țară Franța
Procentaj Alcool 12.5%
Temperatură de servire 8-10°C
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!
Verificare vârstă


Pentru a continua să vizitezi site-ul nostru sau să apelezi la serviciile noastre este nevoie să confirmi că ai peste 18 ani.
Ai peste 18 ani?