Descoperiți catalogul de cadouri gastronomice Le Manoir aici.

Champagne Delamotte Brut

315,00 RON
Când François Delamotte – proprietar de podgorie în Reims – a fondat Casa Delamotte în 1760. Nu și-ar fi putut imagina vreodată că șampania lui va fi încă pe mesele noastre trei secole mai târziu.

Ascunsă în inima Côte des Blancs, în Le Mesnil-sur-Oger, Delamotte continuă tradiția începută de fondatorul său. Șampanii produse cu o simplitate îndrăzneață, care își datorează subtilitatea terroir-ului Côte des Blancs. Acesta imprimă strugurilor caracterul lor excepțional, oferind șampanii delicate și consistente.

Într-o sticlă Champagne Delamotte Brut, o orchestră de trei soiuri de struguri cântă o partitură deosebit de echilibrată. Conținutul de 60% Chardonnay formează coloana vertebrală a structurii sale. De asemenea, cantitatea de 35% Pinot Noir din Tours-sur-Marne, Bouzy și Ambonnay îi conferă profunzime și fructe. Pinot Meunier 5% desăvârșește aceste armonii cu densitate aromatică.

Nasul său extrem de pur, cu note de citrice, flori albe, coajă de lămâie și mușchi, fac din Delamotte Brut o șampanie perfectă pentru toate ocaziile. Efervescența sa delicată emană o prospețime cremoasă.

Fără a fi deloc intruzivă, aceasta este totuși o șampanie puternică. Prospețimea și rotunjimea se îmbină pentru a oferi un final curat, fructat, cu lungime bine echilibrată și elegantă la palat.
La Champagne Delamotte Brut se adaugă o doză ușoară după treizeci și șase de luni de maturare pe drojdie, așa cum este cazul întregii game Delamotte.
Este la fel de potrivit ca aperitiv (spre exemplu, alături de o terină din piept confiat de rață cu pâine proaspătă și cornichons), dar și ca acompaniament la un desert cu fructe. A se servi la 8°C.
Disponibilitate: în stoc
SKU
CH2134
Delamotte
Mai multe informații
Producător Delamotte
Volum (ml) 750
Punctaj vin Robert Parker 89
Struguri Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir
Țară Franța
Procentaj Alcool 12%
Temperatură de servire 8°C
Verificare vârstă


Pentru a continua să vizitezi site-ul nostru sau să apelezi la serviciile noastre este nevoie să confirmi că ai peste 18 ani.
Ai peste 18 ani?