Descoperiți noul catalog Le Manoir pentru Sărbători aici.

Champagne Henri Giraud Esprit Nature

430,00 RON

Henri Giraud a fost inițial o familie de cultivatori care au îngrijit viță-de-vie în Äy din 1625, făcând-o una dintre cele mai mici și mai vechi case de familie. 

Stilul casei se bazează pe tradiție; fermentarea și învechirea în butoaie de stejar Argonne, dându-le caractere luxoase și corpolente.

Robert Parker a caracterizat domeniul ca fiind „o formidabilă casă de șampanie despre care nu ai auzit niciodată”.

Cuvée Esprit Nature este o introducere în stilul casei Henri Giraud. O șampanie cu caracter, pentru toate momentele, o șampanie de împărțit cu prietenii.

Alcătuită din 70% Pinot Noir și 30% Chardonnay, inclusiv vinuri de rezervă 5%, ce au fost  vinificate parțial în butoaie mici de stejar din pădurea Argonne, Esprit Nature este o șampanie ce nu conține sulfiți.

Fructul său incomparabil, măr copt însoțit de vanilie și condimente, invită la contemplare. Notele ușoare de lămâie aduc prospețime. Gustul intens de migdale, fursecuri și un final lung și fermecător definesc cel mai bine această șampanie.

Ideal de servit cu prietenii pentru plăcerea descoperirii, într-o abordare simplă și prietenoasă, relaxată sau festivă, alături de foie gras de rață sau de gâscă, blinis cu caviar, dar și stridii sau pește de mare la grătar/în sos.

Temperatura optimă de servire este între 10 și 12°C, iar volumul de alcool: 12%.

Disponibilitate: în stoc
SKU
CH1450
Henri Giraud

Mai multe informații

Mai multe informații
Producător Henri Giraud
Volum (ml) 750
Struguri Chardonnay, Pinot Noir
Țară Franța
Procentaj Alcool 12%
Temperatură de servire 10-12°C
Verificare vârstă


Pentru a continua să vizitezi site-ul nostru sau să apelezi la serviciile noastre este nevoie să confirmi că ai peste 18 ani.
Ai peste 18 ani?