Descoperiți catalogul de cadouri gastronomice Le Manoir aici.

Château Leoville Barton 2017

870,00 RON

Situată în mijlocul apelațiunii Saint-Julien, proprietatea aparține încă familiei Barton și a fost clasificată drept Second Grand Cru în 1855. Din generație în generație, această familie a crezut întotdeauna ferm în importanța terroir-ului și produce acum un adevărat Saint-Julien, cu o mare finețe și un echilibru perfect. Acoperind 50 de hectare, viile sunt situate la marginea satului și sunt dominate de Cabernet-Sauvignon, un soi tipic al Médocului.

Château Léoville Barton este acum renumit pentru bogăția sa, dar și pentru consistență și calitate.

Vinul Château Leoville Barton 2017 este un cupaj din 93% Cabernet Sauvignon și 7% Merlot. Fin, seducător și condimentat, cu note subtile de cireșe negre, cafea măciantă și ciocolată neagră, vinul se contopește într-un final lung, persistent. Château Léoville Barton 2017 se poate asocia sublim cu filet de vită cu ceapă și sos de foie gras, piept de rață cu sos de pinot noir, rinichi de vițel prăjiți cu muștar sau cotlete de vițel cu usturoi.

Pentru o asociere cu brânzeturi, alegeți brânzeturi neprelucrate prin presare: Cantal, Edam, mimolette maturată, morbier cu trufe sau Saint-Nectaire. La deserturi, va fi deosebit de apreciat cu o ganache de ciocolată, un tiramisu, dar și cu un desert cu pere și caramel.

Disponibilitate: în stoc
SKU
RFR4630SGR
Château Leoville

Mai multe informații

Mai multe informații
Țară Franța
Procentaj Alcool 13%
Necesită decantare Nu
Regiune Bordeaux
Producător Château Leoville
Temperatură de servire 16° -18°C
Struguri Cabernet Sauvignon
Volum (ml) 750
Vintage 2017
Culoare vin Roșu
Punctaj vin Wine Advocate - Robert Parker 94/100 James Suckling 96/100 Wine Spectator 94/100
Verificare vârstă


Pentru a continua să vizitezi site-ul nostru sau să apelezi la serviciile noastre este nevoie să confirmi că ai peste 18 ani.
Ai peste 18 ani?