Comenzi 0759 122 122 / 021 230 00 36

Mademoiselle de Margaux Sarments du Medoc ciocolată cu lapte și aromă de pere, Franța

Mademoiselle de Margaux Sarments du Medoc ciocolată cu lapte și aromă de pere, Franța

Preț
56 RON
0304
Amestec somptuos de ciocolată cu lapte și aromă de père, notă fructată ce va încânta toate simțurile. Un desert gurmand, lejer, special creat pentru iubitorii ciocolatei cu lapte. Iubitori ai ciocolatei neagre, lăsați-vă tentați să degustați această delicatesă, ați putea fi surprinși !

Încă din anul 1969, ciocolateria Mademoiselle de Margaux crează specialități dulci inspirate din decorul privilegiat în care este situată, inima podgoriilor din Margaux, la câțiva kilometri de Bordeaux.
Ciocolatierii Mademoiselle de Margaux ne încântă simțurile și ne răsfață cu produse fine, delicate, originale, specialitățile lor fiind:
Sarments du Médoc – specialități dulci din ciocolată fină și rafinată, cu unt pur de cacao, în formă sinuoasă, asemănătoare cu firișoarele de viță de vie, un indiciu elegant la originea vinului.
Guinettes à l’Armagnac și Griottes au Kirsch – specialități regionale create din vișine cu lichior învelite în ciocolată neagră.
Perles du Médoc – boabe moi de struguri, macerate în sirop de piersici și caise, învelite în ciocolată neagră.

Ingrediente:
Zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, pastă de cacao, lapte praf degresat, aromă naturală, grăsime lactică anhidră, emulgator- lecitină de soia. Poate conține urme de fructe cu coajă tare, ouă și gluten.
Gramaj: 125 gr

Ar putea să vă mai placă