Comenzi 0759 122 122 / 021 230 00 36 / 031 620 40 32

Mademoiselle de Margaux Sarments du Medoc ciocolată neagră cu zmeură, Franța

Mademoiselle de Margaux Sarments du Medoc ciocolată neagră cu zmeură, Franța

Preț
32 RON
0108
Descoperiți în aceste specialități combinația perfectă dintre ciocolata neagră și gustul delicat ai zmeurei. Această delicatesă va fi desertul perfect pentru pauzele de cafea, dar poate fi asociată perfect cu vinul roșu sau vinul de Porto.

Încă din anul 1969, ciocolateria Mademoiselle de Margaux crează specialități dulci inspirate din decorul privilegiat în care este situată, inima podgoriilor din Margaux, la câțiva kilometri de Bordeaux.
Ciocolatierii Mademoiselle de Margaux ne încântă simțurile și ne răsfață cu produse fine, delicate, originale, specialitățile lor fiind:
Sarments du Médoc – specialități dulci din ciocolată fină și rafinată, cu unt pur de cacao, în formă sinuoasă, asemănătoare cu firișoarele de viță de vie, un indiciu elegant la originea vinului.
Guinettes à l’Armagnac și Griottes au Kirsch – specialități regionale create din vișine cu lichior învelite în ciocolată neagră.
Perles du Médoc – boabe moi de struguri, macerate în sirop de piersici și caise, învelite în ciocolată neagră.

Ingrediente:
Cacao, zahăr, unt de cacao, aromă naturală, emulgator: lecitină de soia, lapte praf integral, grăsime din lapte anhidru, extract natural de vanilie. Poate să conțină fructe, ouă și gluten.

Gramaj: 60 gr

Ar putea să vă mai placă