Descoperiți catalogul de cadouri gastronomice Le Manoir aici.

Coffret Fete - foie gras de rață din Sud-Vest și chutney de smochine, 225 gr

400,00 RON
Comtesse du Barry este un brand francez de prestigiu, specializat în producția de delicatese fine din carne de vânat, foie gras și alte ingrediente premium. Fondată în 1900, Comtesse du Barry a devenit un nume de referință în lumea gastronomiei franceze, respectată pentru calitatea și autenticitatea produselor sale.
Comtesse du Barry Coffret duo bloc foie gras de rață și chutney de ceapă este o combinație delicioasă ce aduce în armonie două arome distincte. Creată cu măiestrie de Comtesse du Barry, această specialitate gourmet garantează o experiență culinară deosebită.
Blocul de foie gras de rață este o delicatesă rafinată și cremoasă, recunoscută pentru textura sa catifelată și gustul său bogat. Foie gras-ul Comtesse du Barry este produsă cu grijă meticuloasă, în conformitate cu tradiția și standardele înalte de calitate.
Chutney-ul de ceapă adaugă o notă dulce-acrișoară și aromată, oferind un contrast plăcut cu savoarea bogată a foie gras-ului. Combinarea acestor două elemente într-un singur set culinar aduce o varietate de gusturi și o experiență culinară diversificată.

Ingrediente: Foie gras de rață 98%, sare, piper, ceapă, zahăr, oțet de vin, suc de lămâie, condimente.
Gramaj: 127 g
Disponibilitate: în stoc
SKU
BFOGN31
Comtesse du Barry
Mai multe informații
Țară Franța
Gramaj 225 gr
Producător Comtesse du Barry
Tip carne Rață
Verificare vârstă


Pentru a continua să vizitezi site-ul nostru sau să apelezi la serviciile noastre este nevoie să confirmi că ai peste 18 ani.
Ai peste 18 ani?