Descoperiți catalogul de cadouri gastronomice Le Manoir aici.

Bloc de foie gras de gâscă, 65 gr

120,00 RON
Comtesse du Barry este un brand francez de prestigiu, specializat în producția de delicatese fine din carne de vânat, foie gras și alte ingrediente premium. Fondată în 1900, Comtesse du Barry a devenit un nume de referință în lumea gastronomiei franceze, respectată pentru calitatea și autenticitatea produselor sale.
Descoperiți o adevărată capodoperă gastronomică: blocul de foie gras de gâscă. Această delicatesă gourmet vă va purta într-o călătorie culinară deosebită, unde sublinierea gustului rafinat și a texturii sale fine sunt elementele cheie.
Obținut din ficatul gras al gâștelor, acest bloc de foie gras se remarcă prin aroma sa distinctă și consistența sa untuoasă. Fiecare felie vă va răsfăța papilele gustative, topindu-se delicat în gură și dezvăluind arome intense și o savoare desăvârșită.
Savurați acest deliciu într-un mod deosebit, punându-l pe o felie subțire de pâine prăjită sau pe un crostini crocant. Astfel, veți adăuga o notă de textură și veți completa gustul său bogat. De asemenea, puteți însoți acest bloc de foie gras cu un chutney de ceapă sau cu un gem fin de fructe, creând combinații delicioase și armonioase.
Lăsați-vă sedus de acest bloc de foie gras de gâscă. În bucătăria voastră, el va deveni punctul central al experienței gastronomice, oferindu-vă momente de rafinament și plăcere culinară.
Disponibilitate: în stoc
SKU
BPNN01
Comtesse du Barry
Mai multe informații
Ingrediente Foie gras de gâscă de Sud-Vest 88%, apă, sare, piper.
Țară Franța
Gramaj 65 gr
Producător Comtesse du Barry
Tip carne Gâscă
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!
Verificare vârstă


Pentru a continua să vizitezi site-ul nostru sau să apelezi la serviciile noastre este nevoie să confirmi că ai peste 18 ani.
Ai peste 18 ani?